Λένα, επειδή δεν σε προσέχουν… γυμνή, κατέφυγες στο προκλητικό γράψιμο;

Η Λένα Κιτσοπούλου σε μια "γυμνή" φωτογράφιση του Τ. Διαμαντόπουλου.

[…] Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανακατεύονται με άλλες φυλές. Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δύο επί δύο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας «μακάρι την κόρη μου να τη γαμούσε ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι μου ωραίο.» Όοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1.50 μ. στο ύψος, αλλά να του μοιάζει. Στ’ αρχίδια του αν το εγγονάκι δεν θα παίξει ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, αρκεί να του μοιάζει. Να πάρει και το όνομά του. Δεν πα να τον λένε και Παπάρα. Δεν έχει σημασία. Και το εγγόνι θα λέγεται Παπάρας. Οι Παπάρηδες πρέπει να διαιωνίζονται.

Η αγάπη πού βρίσκεται μέσα σ’ όλα αυτά; Πού; Γιατί, ρε γονιέ, κρατάς την τσάντα του παιδιού σου όταν κατεβαίνει από το σχολικό; Γιατί, ρε μαλάκα, μεγαλώνεις το παιδί σου με το «δεν μπορείς εσύ, δεν ξέρεις εσύ;» Βράδυ στα μπουζούκια. Ο μικρός κλώνος χορεύει το πρώτο του ζεϊμπέκικο. Η οικογένεια χτυπάει παλαμάκια. Ο πατέρας περήφανος, ανοίγει τα χέρια στο πλάι, σαν αετός, και καμαρώνει τον γιο του. Το ζεϊμπέκικο του γιου είναι ολόιδιο με του πατέρα. Ο πατέρας μέσω του γιου, καμαρώνει τον εαυτό του. Ο πατέρας ευτυχισμένος, δεν το ξέρει αυτό. Όπα. Όπα. Άλα. Μπράβο αγόρι μου, έτσι σε θέλω. Σε θέλω μάγκα, σε θέλω ωραίο, σε θέλω μερακλή, μόνο αδερφή δεν σε θέλω. Σε θέλω όπως θέλω εγώ, μαλακισμένο. Όπα. Όπα. Άλα. [ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, Κοντέινερ, Δεκέμβριος 2009, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ]

Έκανε και η ψείρα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο!!!

Κυρία Κιτσοπούλου, μπορείτε να πάτε να γ…….τε με όποια φυλή γουστάρετε, να κάνετε επίσης με το καλό κι ένα «τοιούτο» παιδάκι και να το γ……ει κι ένας ωραίος μαύρος!

Κανείς Έλληνας δεν πρόκειται να σας εμποδίσει.

Προς τι λοιπόν όλες αυτές οι -επιεικώς- μαλακίες που γράφετε;

ΥΓ. Και για να μη κάνετε ταξίδια, τρεχάτε στην Ομόνοια όπου καταφεύγουν όλες οι φυλές του Ισραήλ… Και καλούς απογόνους, άνω του 1,50 για να παίζουν μπάσκετ στο σχολείο.

4 comments on “Λένα, επειδή δεν σε προσέχουν… γυμνή, κατέφυγες στο προκλητικό γράψιμο;

  1. Εδώ που τα λέμε, η κυρία Κιτσοπούλου λειτουργεί πολύ με στερεότυπα. Πρέπει να γαμηθούν οι Ελληνίδες με μαύρους για να βγούνε ωραία τα παιδιά; Το απωθημένο της είναι αυτό; Τι να πω, υπάρχουν και σοβαροί διανοητές σε αυτή τη χώρα, ας αφήσουμε την Κιτσοπούλου, ποια είναι αυτή τελοσπάντων…

Σχολιάστε