Προς επίδοξους προέδρους: Αδικα κοπιάζετε – το ΠΑΣΟΚ τελείωσε!

  • Δεν έχουν καταλάβει τίποτε οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, που σκοτώνονται ποιος θα πρωτοπάρει το προβάδισμα στον αγώνα δρόμου που κάνουν τώρα για να κερδίσουν πόντους ώστε όταν έρθει η ώρα να βρεθούν κοντά στο επιθυμητό γι’ αυτούς αποτέλεσμα. Η καρέκλα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όσο κι την βλέπουν όλο και θα απομακρύνεται.
  • Πέρα από τον προσωπικό αγώνα που κάνουν οι ήδη γνωστοί υποψήφιοι (παραβλέποντας το έργο που έχουν να επιτελέσουν ως ενεργά μέλη της κυβέρνησης Παπαδήμου), έχουν και τα μέσα ενημέρωσης που για δικούς τους λόγους υποστηρίζουν διάφορα σενάρια, τα οποία περιλαμβάνουν πότε τον έναν και πότε τον άλλον. Έχουν και τις αυτταπάτες ότι μπορεί να υποστηριχθούν μέχρι τέλους!
  • Στο σημερινό «Βήμα», λόγου χάρη, η δημοσιογράφος Δήμητρα Κρουστάλλη γράφει ένα άρθρο με χαρακτηριστικό τίτλο που σε οφηγεί σε λάθος εκτιμήσεις και διαθέσεις: «Ο Βαγγέλης έτοιμος να φορέσει δαχτυλίδι…»!!! Από την ανάγνωση του άρθρου δεν προέκυψε ότι φορά ή πρόκειται να φορέσει δαχτυλίδι. Ωστόσο η εφημερίδα  φαίνεται ότι δεν ξεχνά το γνωστό τροπάριο της υποστήριξης του Βενιζέλου και το επαναφέρει με επιφύλαξη γιατί φοβάται και το ενδεχόμενο της διάψευσης των δικών της σχεδίων και των ονείρων του Βενιζέλου. Στο μεταξύ, όλοι οι επίδοξοι υποψήφιοι ξεχνάνε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ζήσει χωρίς… Παπανδρέου!
  • Αυτό το (καταχρηστικά το σημειώνω) 13% που δείχνουν κάποιες τελευταίες δημοσκοπήσεις, δεν είναι παρά ακραιφνείς Παπανδρεϊκοί που επιμένουν και θα επιμένουν μέχρι τέλους. Εάν φύγει ο Παπανδρέου, φεύγουν κι αυτοί. Προς τι να υποστηρίζουμε ένα κόμμα του οποίου ο αρχηγός -αν είναι ο Λοβέρδος– ασχολείται τόσο πολύ με το ποδόσφαιρο, ώστε να αρθρογραφεί στην προσωπική του ιστοσελίδα, να ουρλιάζει για τα γκολ της ομάδας του (είναι φανατικός Ολυμπιακός) στα γήπεδα, ή δείχνει -αν είναι ο Ραγκούσης– με τον χειρότερο τρόπο πώς ένας ευνοημένος από τον Παπανδρέου στρέφεται εναντίον του κ.λπ. Πρέπει να καταλάβουν ότι με μαθηματική ακρίβεια, ΔΕΝ πρόκειται να μείνει ούτε ένας [άριθμός «1»] οπαδός του ΠΑΣΟΚ παρέα με τον Λοβέρδο ή την Διαμαντοπούλου ή τον Βενιζέλο ή οποιονδήποτε άλλον. Εξάλλου, αυτό που έκαναν στον Παπανδρέου, δηλαδή να τον «αδειάσουν» με τον πλέον αισχρό τρόπο, δεν θα τους το συγχωρήσει κανείς!
  • Οι μέρες που προηγήθηκαν της παραίτησης του Παπανδρέου από την πρωθυπουργία θα μείνουν στη μνήμη μας ως μια περίοδος κακής συναλλαγής και προδοσίας. Εξανάγκασαν τον Παπανδρέου σε παραίτηση και μάλιστα οι Χάρης Καστανίδης, Λάμπρος Μίχος και οι άλλοι βουλευτές που υπέγραψαν ένα μανιφέστο για την Κεντροαριστερά, μίλησαν για «ανατροπή»! Και στην ουσία επρόκειτο για ανατροπή. Το γεγονός ότι όλα σταμάτησαν με την τοποθέτηση του Λουκά Παπαδήμου στην πρωθυπουργία, αυτό οφείλεται στη γενναία στάση του Παπανδρέου (για να αποφευχθεί μια παρατεταμένη περίοδος σύγχυσης) και όχι στην επιμονή του τζιτζιφιόγκου Αντωνάκη Σαμαρά, που κλασαυχενίζεται ότι αυτός οδηγεί τις εξελίξεις!!!
  • Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, λοιπόν, ότι ΠΑΣΟΚ χωρίς Παπανδρέου ΔΕΝ υφίσταται! Αν τον διώξουν, με όποιον τρόπο, να ξέρουν ότι θα έχουν στη διάθεσή τους ένα άλλο κόμμα και όχι το  ΠΑΣΟΚ…
Advertisements

One comment on “Προς επίδοξους προέδρους: Αδικα κοπιάζετε – το ΠΑΣΟΚ τελείωσε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s