Χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς και σήμερα

  • Στάση εργασίας από ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ
  • Τελευταία ενημέρωση: 06:49 Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα στις μεταφορές με την παναττική στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Σε αυτήν θα συμμετέχουν και οι λιμενεργάτες ενώ στάση έχουν προκηρύξει και οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλα τα μέσα μεταφοράς, ενώ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 ή έως τη λήξη του ωραρίου. Σε αυτήν ανακοίνωσαν πως θα συμμετέχουν οι μόνιμοι και δόκιμοι λιμενεργάτες του ΟΛΠ, καθώς και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜ.Υ.Λ.Ε).

Επίσης τα συνδικάτα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη 1.00 μ.μ., έξω από τη Βουλή.

Στη στάση εργασίας και στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, ενώ 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστιακό.

  • Σε κλοιό απορριμάτων η πρωτεύουσα

Tα προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών αναμένεται να συνεχιστούν και την Τετάρτη καθώς οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση ανακοίνωσαν νέα στάση εργασίας από τις 11 το πρωί κι έως το τέλος της βάρδιας τους.

Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, μετά τις αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου.

Την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα στα λεωφορεία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s