Λυπηθείτε την Μάγια Τσόκλη!

Δείτε τι διάβασα στο ΔΙΚΤΥΟ:

Σε τι διαφέρει ο Ρουσόπουλος από τη Μάγια Τσόκλη;

Η απάντηση:

1) Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ήταν (και είναι) άντρας της Μάρας Ζαχαρέα

2) Η Μάγια Τσόκλη είναι γυναίκα του Χρόνη Πεχλιβανίδη, αυτού του παραγωγού των εκπομπών “Ταξιδεύοντας με τη Μάγια” και “Μουσικές του κόσμου”

Όπως διαβάσαμε σχετικά και οι δυο εκπομπές του εν λόγω παραγωγού και συζύγου της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Μάγιας Τσόκλη, συνεχίζουν ακάθεκτες να προβάλλονται στην ΕΡΤ. Δηλαδή, ο παραγωγός πήρε ακόμα μια φορά ΕΓΚΡΙΣΗ για νέα επεισόδια!!!

  • Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Να τους χαίρεσαι κύριε πρωθυπουργέ!

ΥΓ. Η Μάρα Ζαχαρέα τα έπαιρνε από τα ιδιωτικά κανάλια ελέω συζύγου (και έπεσαν όλοι να την φάνε). Ο Χρόνης Πεχλιβανίδης, ο άντρας της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ, τα παίρνει από την ΕΡΤ, δηλαδή τους Ελληνες φορολογούμενους ελέω… Μάγιας, ΠΑΣΟΚ;;

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ…

massmeeting: Κι εγώ θα κάνω τα δικά μου σχόλια. Μα είναι δυνατόν να συνεχίζει η κυρία Μάγια Τσόκλη, βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, να παρουσιάζει την εκπομπή που «παράγει» ο άντρας της; Δηλαδή, κυλίστηκε το λάδι μας και πήγε στο μαγερειό μας! Δεν της φτάνει ο μισθός της βουλευτίνας (η κοιλιά της Τσόκλη είναι αμπάρι ό,τι φάει κι ό,τι πάρει…); Θα την πληρώνουμε την  κυρία δυο φορές; Μην επικαλεστεί το σόφισμα ότι δήθεν δεν πληρώνεται από την ΕΡΤ αλλά από τον παραγωγό, δηλαδή τον άντρα της! Αλλωστε υπάρχει και σχετική νομοθεσία που απαγορεύει αμοιβή δυο φορές, από το δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι σοφιστείες είναι για τον… Βουλγαράκη! [Το νόμιμο είναι και ηθικό]. Δηλαδή, η Μάγια δεν έχει σχέση με την εταιρεία Onos Productions – ανήκει μόνον στον άντρα της; Στο τέλος θα δούμε και κανένα «εικονικό» διαζύγιο!!!

Η μάνα μου είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ, παίρνει 360 ευρώ σύνταξη και πληρώνει τη Μάγια Τσόκλη, και το καντήλι του πατέρα μου. ΕΛΕΟΣ!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s