Μόνο συνδρομητές θα διαβάζουν, από τον Ιούνιο, τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των «Times» και «Sunday Times»

Συνδρομητική γίνεται από τον Ιούνιο η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των «Times» και «Sunday Times», όπως ανακοίνωσε ο όμιλος «News International (NI)».

Ο όμιλος αποφάσισε επίσης να δημιουργήσει δύο διαφορετικά portal για κάθε εφημερίδα, αντικαθιστώντας από τον Μάιο τον ενιαίο κόμβο «Times Online».

Η ημερήσια συνδρομή θα ανέρχεται σε μία λίρα Αγγλίας, ενώ πιο συμφέρουσα θα είναι η εβδομαδιαία συνδρομή, ύψους 2 λιρών Αγγλίας. Καταβάλλοντας το παραπάνω τίμημα, οι συνδρομητές θα αποκτούν πρόσβαση και στις δύο ηλεκτρονικές εκδόσεις.

Σύμφωνα με το BBC, η κίνηση του ομίλου ΝΙ ανοίγει νέο μέτωπο στη μάχη της αναγνωσιμότητας των ηλεκτρονικών εφημερίδων και τα αποτελέσματα θα παρακολουθούνται στενά από την αγορά.

Δεδομένης της αυξανόμενης πτώσης των κερδών των εφημερίδων, τα εκδοτικά συγκροτήματα αναζητούν τρόπους ώστε να αυξήσουν τα έσοδα από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις.

Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο του ομίλου Ρεμπέκα Μπρουκς, σε συνδρομητικά θα μετατραπούν μακροπρόθεσμα και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων «Sun» και «News of the World».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s