ΔΙΚΤΥΟΝ: Ήρθε η ώρα της Αννας Παναγιωταρέα! Ή παπάς ή ζευγάς…

Eπιτέλους, διώξτε την Παναγιωταρέα από την ΕΡΤ!

Διαφημίζεται η συνέντευξη της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου στην Αννα Παναγιωταρέα, στην εκπομπή “Ουδείς αναμάρτητος” (εκτός από την Παναγιωταρέα)! Πότε θα καταλάβουν ότι υπάρχουν χιλιάδες τρόποι -και τηλεοπτικοί- για να προβάλουν το έργο τους οι υπουργοί; Εχουν πέσει στα νύχια της καθηγήτριας της… γλυπτικής που γνωρίζει άριστα να έρπει και να γλείφει. Φτάνει, έλεος, ας δοθεί ένα τέλος σ’ αυτό το αίσχος! Πριν λίγες μέρες είχε εκπομπή για το Μουσείο Μπενάκη και κάπου διάβασα ότι ήταν “πρότυπο παρουσίασης” ή κάτι τέτοιο εκείνη η εκπομπή. Είναι πολύ απλό: στο Μουσείο Μπενάκη αντιπρόεδρος του Δ.Σ. (αν δεν κάνω λάθος) είναι η μάνα του υπουργού Πολιτισμού, η κυρία Γερουλάνου. Καταλαβαίνει κανείς γιατί θεώρησε πρέπον να παρουσιάσει το Μουσείο! Θα γλείψει τη μάνα του υπουργού για να φτάσει στον υπουργό…

Πρόκειται για ένα άτομο που ξέρει πώς να γλείφει και να ρίχνει στάχτη στα μάτια των άλλων. Δεν μπορώ να ξεχάσω το υβρεολόγιο που έκανε στον μακαρίτη τον Ανδρέα Παπανδρέου, από την “Απογευματινή” όταν δούλευε και από τον “Ελεύθερο Τύπο”. Έχω τις εφημερίδες της εποχής και θα παραθέσω κάποια στιγμή αποσπάσματα σχολίων της και θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας.

Δούλεψε στην ΕΡΤ επί Σημίτη και έγλειφε τους πάντες σε σημείο που νόμιζε κανείς ότι έγινε κολλητή του τότε πρωθυπουργού. Πρόκειται για μια αδίστακτη γυναίκα που δεν ορρωδεί προ ουδενός. Ομως, είναι καιρός να πάει στα τσακίδια. Δεν μπορούμε να την χρυσοπληρώνουμε. Εάν είναι καθηγήτρια [σσ. είναι καθηγήτρια της κακιάς ώρας] να πάει στη Θεσσαλονίκη και να αφιερωθεί στο έργο της. Και να φύγει κλοτσηδόν από την ΕΡΤ και από το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας. 

  • Σε λίγο θα οργανώσουμε την επίθεσή μας. Κι όποιον πάρει ο… χάρος!
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s