Κόντρα Ξυνίδη-Παναγιωτακόπουλου με αφορμή την κυβερνητική πολιτική


ΑΠΕ

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης

Έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη και του μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, με αφορμή τις αναφορές του δεύτερου ότι η κυβέρνηση ασκεί νεοφιλελεύθερη πολιτική. Αποστάσεις από την κόντρα κράτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από το Κανάλι 1, ο γραμματέας του Κινήματος κάλεσε τον Παναγιωτακόπουλο να εξετάσει τη θέση του στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως όποιος σήμερα εκτιμά ότι το Κίνημα ασκεί νεοφιλελεύθερη πολιτική θα πρέπει να επανεξετάσει την παραμονή του στο κόμμα. «Αυτές είναι κουβέντες, τίτλοι και ταμπέλες που τη συγκεκριμένη στιγμή, κατά την οποία ο ελληνικός λαός κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν και να κάνουν κακό» δήλωσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παναγιωτακόπουλος, από την πλευρά του, κάλεσε τον Ξυνίδη να ασχοληθεί με την ανασυγκρότηση του κόμματος που παραπαίει και είναι ανύπαρκτο στην κοινωνία», λέγοντας πως «δεν θα πρέπει να ξεχνούν οι νεοσσοί της πολιτικής ούτε την ιστορία του Κινήματος, ούτε τις αρχές του και πολύ περισσότερο τις κατακτήσεις του». Συνέστησε, επίσης, στον γραμματέα «να θυμηθεί ποιοι κάθησαν πριν από αυτόν στην ίδια καρέκλα, ώστε να διαθέτει το ελάχιστο απόθεμα σύνεσης και επίγνωσης».

Παράλληλα, σε δήλωσή του στα Νέα, ο Παναγιωτακόπουλος αναφέρει: «Εγώ είμαι ιδιοκτήτης στο ΠΑΣΟΚ. Θα φύγουν οι ενοικιαστές και οι περαστικοί».

Αποστάσεις από την κόντρα των δύο στελεχών κράτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής. «Και ο κ. Ξυνίδης και ο κ. Παναγιωτακόπουλος, παλαιό εμπειρότατο στέλεχος με μεγάλη προσφορά στο Κίνημα, έχουν τις απόψεις τους» είπε, σημειώνοντας: «Εμείς επιζητούμε τις διαφορετικές προσεγγίσεις. Από εκεί και πέρα, όμως, οι αποφάσεις είναι αποφάσεις της κυβέρνησης».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s