Λάμπρος Μίχος: Σκληρή δουλειά, χειροπιαστό έργο!

  • Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και πρόεδρος του ΑΣΔΑ Λάμπρος Μίχος υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας

mixos

Ο Λάμπρος Μίχος, που εξελέγη επί τέσσερις τετραετίες δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, άφησε τον γνώριμό του χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πήρε τη μεγάλη απόφαση να αγωνιστεί πλέον στην κεντρική πολιτική σκηνή. Με ένα έργο χειροπιαστό στην Αγία Βαρβάρα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε, και που κυριολεκτικά τη μεταμόρφωσε και την έκανε πρότυπο σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης, ο Λάμπρος Μίχος άφησε τη σφραγίδα του και κατάφερε να συσπειρώσει την πλειοψηφία του πληθυσμού της που εργάστηκε και εργάζεται για καλύτερες μέρες. Ιδιαίτερα έδωσε βάρος στην υλοποίηση προγραμμάτων αλληλεγγύης και βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που ένιωσαν τη ζεστασιά της δημοτικής ηγεσίας της πόλης τους.

Αλλά ο Λάμπρος Μίχος βγήκε πέραν των ορίων του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας, αφού οι δήμοι της περιοχής τον εξέλεξαν στην προεδρία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, όπου οι αγώνες του καρποφόρησαν, αφού πέτυχε να κινητοποιήσει τους πολίτες και να «ανησυχήσει» την κεντρική εξουσία. Η Δυτική Αθήνα άρχισε δειλά-δειλά να ακούγεται και να ενοχλεί. Οι κάτοικοί της έχουν κάθε δικαίωμα στην καλύτερη ποιότητα ζωής, και στηρίζουν με πάθος τα προγράμματα προστασίας του περιβάλλοντος,

Η εμπειρία του Λάμπρου Μίχου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το εχέγγυο για μεγαλύτερες κινητοποιήσεις, μαχητικότερες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις, ώστε η πολιτεία να σκύψει πάνω στα προβλήματα και να δρομολογήσει λύσεις.

One comment on “Λάμπρος Μίχος: Σκληρή δουλειά, χειροπιαστό έργο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s