7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου από τον Θωμά Μπακαλάκο

  • Η Ένωση Φίλων της Ελληνικής Λόγιας Μουσικής προκηρύσσει την διοργάνωση του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου (Π.Φ.Μ.Δ), που θα γίνει στις 14 και 15 Ιανουρίου του 2010 στο Θέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1 στο Σύνταγμα. Για το διαγωνισμό θα γίνονται δεκτά έργα που θα είναι γραμμένα για κουιντέτο πιάνο (δύο βιολιά, βιόλα, τσέλο και πιάνο) και οποιοδήποτε συνδυασμού πιάνου με τα όργανα του κουαρτέτου. Η διάρκεια του κάθε έργου να είναι περίπου 12 λεπτά.

  • Θα βραβευτούν τρία έργα και θα δοθεί πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο. Τα 12 το πολύ έργα που θα επιλεγούν για το διαγωνισμό, θα εκτελεστούν ζωντανά από το μουσικό σύνολο ΑΝΕΛΙΞΗ. Οι παρτιτούρες των 12 το πολύ έργων που θα επιλεγούν για το διαγωνισμό, θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο, έκδοση της Ένωσης Φίλων της Ελληνικής Λόγιας Μουσικής.

  • Ο κάθε συνθέτης που θα επιλεγεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό, συμφωνεί χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση για τον ίδιο, τόσο για την έκδοση της παρτιτούρας του έργου του σε βιβλίο, όσο και για την έκδοση του έργου του σε CD, από την Ένωση Φίλων της Ελληνικής Λόγιας Μουσικής.

  • Έργα θα γίνονται δεκτά μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου του 2009. Δεκτά και με σφραγίδα ταχυδρομείου. Τυχόν παράταση της προθεσμίας θα δημοσιοποιηθεί εγκαίρως. Τα έργα να αποσταλούν σε 7 αντίγραφα η παρτιτούρα (score) και σε 2 αντίγραφα οι πάρτες των μουσικών, καθώς και το σκορ του έργου σε ηλεκτρονική μορφή, κατά προτίμηση σε πρόγραμμα finale. Είσοδος ελεύθερη, με θέσεις προτεραιότητας από τη ρεσεψιόν του Ιδρύματος.

Διεύθυνση αποστολής:

Προς τον πρόεδρο του Φεστιβάλ Μπακαλάκο Θωμά

Δενδάκη 4 Ανθούσα Αττικής

Τ.Κ. 15349

Advertisements

5 comments on “7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου από τον Θωμά Μπακαλάκο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s