Μπαλατσινού – Κωστόπουλος οι επιφανείς προσκεκλημένοι στα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης!

  • Ανάμεσα στα τόσα τρελά που είδαμε από χθες στην εκδήλωση των εγκαινίων του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, είδαμε κι αυτό: επίσημοι προσκεκλημένοι στα εγκαίνια το ζεύγος Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού. Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα! Δεν πρόλαβα να σκάσω στα γέλια κι από κοντά είδα και το ζεύγος του άλλου εκδότη κ. Λυμπέρη!!! Και είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω τις παραπάνω παρουσίες, διότι από χθες στα διάφορα δελτία ειδήσεων ακούω τα [πεζά και ηλίθια] ρεπορτάζ ανοήτων δημοσιογραφίσκων για τη λαμπρότητα με την οποία έγιναν τα εγκαίνια. Μα, αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός ότι επιτέλους άνοιξε τις πύλες του το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ αποτελεί «είδηση»! Και προπαντός αποτελεί καρφί στα μάτια των γελοίων Βρετανών που θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα Μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στο γενέθλιο τόπο.
  • Η κυβέρνηση των γελοίων, λοιπόν, έκανε μια «λιτή» εκδήλωση που έδειξε τη φτώχεια του μυαλού των ανθρώπων της Δεξιάς. Δεν ήταν απαραίτητο να ξοδευτούν δισεκατομμύρια για να γιορταστεί το γεγονός. Λίγη φαντασία χρειαζόταν. Αφού θεώρησαν ότι η πρόσκληση των ζεύγους Κωστόπουλου θα προσέδιδε αίγλη στην όλη εκδήλωση, τι να πει κανείς; Οι άνθρωποι κοιμούνται τον ύπνο των ηλιθίων… Εκδότες με περιοδικά του… κώλου, επίσημοι προσκεκλημένοι!!!
  • Κι εκείνη η Ελληνίδα Γυναίκα που συγκεντρώνει εδώ και χρόνια χιλιάδες υπογραφές για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, δεν σκέφτηκε κανείς να την καλέσει; Δεν χώραγε φαίνεται, διότι εμπρός στην εκτυφλωτική Μπαλατσινού ποιος θα της έδινε σημασία;

Η Αθήνα γέμισε... Ιστορία. Επιβλητική είναι η προβολή των εκθεμάτων στο «κέλυφος» του Νέου Μουσείου, που ανοίγει προοπτικά έναν νοητό διάλογο με τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Η Αθήνα γέμισε… Ιστορία. Επιβλητική είναι η προβολή των εκθεμάτων στο «κέλυφος» του Νέου Μουσείου, που ανοίγει προοπτικά έναν νοητό διάλογο με τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s