Εκστρατεία απομάκρυνσης των διαφημιστικών πινακίδων: Θα εφαρμοστεί ο νόμος καμιά φορά;

  • Διάβασα [στην «Ελευθεροτυπία»] ότι νέα παραγγελία για να σχηματιστούν δικογραφίες και απομακρυνθούν οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Παπαγεωργίου προς της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Αστυνομία και του Δήμους του νομού Θεσσαλονίκης.
  • Το θέμα σχετίζεται με την τήρηση της νομιμότητας που αποβλέπει στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και σωματικής ακεραιότητας που τίθεται σε κίνδυνο από ενδεχόμενα τροχαία ατυχήματα επισημαίνει  και  ζητά από τους αρμόδιες να ενεργήσουν άμεσα για την απόδοση ποινικών ευθυνών και την αφαίρεση όλων των παρανόμως τοποθετημένων διαφημιστικών πινακίδων επιγραφών και αφισών.
  • Αυτό θα πρέπει να ισχύσει και για όλη την ελληνική επικράτεια. Κυρίως για τις μεγάλες πόλεις, που είναι «τίγκα» στις διαφημιστικές πινακίδες. Οι μεγάλες λεωφόροι [π.χ. Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων κ.ά.] δεξιά κι αριστερά είναι «στολισμένες» με διαφημιστικές πινακίδες. Δεκάδες ατυχήματα έχουν προκληθεί εξαιτίας των πινακίδων. Και να μη το θέλουν οι αυτοκινητιστές, αναπόφευκτα τα μάτια πέφτουν στο περιεχόμενο  των πινακίδων. Υπάρχει κράτος; Ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι την τήρηση των νόμων! Για να σωθούν ανθρώπινες ζωές…

Advertisements

One comment on “Εκστρατεία απομάκρυνσης των διαφημιστικών πινακίδων: Θα εφαρμοστεί ο νόμος καμιά φορά;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s