Ο Καραμανλής περιμένει την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος!…

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι τον πρωθυπουργό. Κι όταν λέμε «όλοι», εννοούμε ΟΛΟΙ! Βάζω το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» διότι είχαν έμπνευση στον τίτλο: Ο μήνας Μάρτης είναι καθοριστικός για την ημερομηνία προσδιορισμού των Εκλογών γιατί ο Πρωθυπουργός… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ του… Αγίου Πνεύματος!

Ούτε αυτό, μάλλον πρέπει να είναι. Διότι ο Καραμανλής δεν ξέρει τι θέλει – ή δεν ξέρει τι του γίνεται.  Και θέλει εκλογές και δεν θέλει εκλογές. Και θέλει να εξαντλήσει την τετραετία και δεν θέλει, προτιμώντας ν’ αναβαπτιστεί στη λαϊκή εντολή. Αλλά, ο καημένος, τι να την κάνει άλλη μια λαϊκή εντολή; Αφού βαριέται να κυβερνήσει. Αφήστε που τα έχει κάνει μπάχαλο μέχρι στιγμής και είναι ν’ απορεί κανείς γιατί δεν τα παρατάει όλα και όλους και να πάει να μαζέψει λάχανα στους αγρούς! Πώς θα ξεμπλέξει όμως με τα τόσα σκάνδαλα που έχουν βρομίσει τον τόπο; Σκάνδαλα δικών του ανθρώπων. Και τα περισσότερα τα γνώριζε κι ας κάνει την πάπια. Τη μια μας έλεγε ότι ελέγχει την κατάσταση και την άλλη ότι θα αναλάβει ο ίδιος τα ηνία!!! Και τη «συναίνεση» τη διάολο τη θέλει; Γιατί, εδώ που τα λέμε, δεν μπορείς να ζητάς ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, αποσιωπώντας όλα όσα εξαιτίας σου έχουν συμβεί στη χώρα! Και φυσικά αυτό που ασκεί δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, αφού περιμένει, ας πούμε, τις συμβουλές του Λούλη για να επιτεθεί στον Παπανδρέου [καλά, στον Παπανδρέου επιτίθεται συνεχώς και χωρίς αποχρώντα λόγο – για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ!], για να κατακτήσει τον «μεσαίο χώρο», για να αποκηρύξει την άκρα δεξιά, για να πλησιάσει την άκρα δεξιά, για να συγκρατήσει εκείνους που κάποτε του έδωσαν δυο απανωτές εκλογικές νίκες. Ωστόσο, ΔΕΝ έχει καταλάβει ότι το λαδάκι του τελειώνει. Οι επόμενες εκλογές θα τον ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ!

Advertisements

4 comments on “Ο Καραμανλής περιμένει την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος!…

  1. Κοιτάνε πώς ο ένας θα φάει τον άλλον. Είδα το κολάζ με τη φωτογραφία της νέας «κυβέρνησης» που έφτιαξες. Είναι καταπληκτική!!! Καραμανλής – Καρατζαφέρης, καταπληκτικό δίδυμο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s