Δημόσια αλληλοκαρφώματα υπουργών

Βύρων βάλλει κατά Καραμανλή

«Ο Κ. Καραμανλής προχώρησε υιοθετώντας δύο πρακτικές, παρόμοιες με τον τρόπο που εκλέγονταν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες στις ρωμαϊκές λεγεώνες: την ομοφωνία και τη διά βοής αποδοχή»

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης η Ν.Δ. μετά τις δημοσκοπήσεις. Ο Β. Πολύδωρας ρίχνει βόμβες στην αυλή του Μαξίμου. Τα αλληλοκαρφώματα δίνουν και παίρνουν, με αφορμή τις «ιερές μπίζνες» του Βατοπεδίου. Ο Ψωμιάδης ανακοινώνει… υπουργικό συμβούλιο από τη Θεσσαλονίκη. «Εγώ, πάντως, δεν βλέπω ανασχηματισμό», κόβει τα σενάρια ο Σουφλιάς, ενώ ο Καραμανλής αναζητεί τη φυγή προς τα εμπρός ξεπουλώντας την Ολυμπιακή.

ΑΠΟΨΕΙΣ
Ιερό ναρκοπέδιο

Μα είναι κυβέρνηση αυτή; Κι ο πρωθυπουργός τι ρόλο παίζει; Ούτε τροχονόμος δεν είναι! Σιωπά… Ή δεν ακούει! Ή δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται… Προβάλλει προς τα έξω μια επαίσχυντη εικόνα, μιας κυβέρνησης διαλυμένης, θηρίων που το ένα είναι έτοιμο να κατασπαράξει το άλλο. Τη σκυτάλη στο «αντάρτικο» πήρε από τον Τατούλη ο Πολύδωρας χθες. Εξαπέλυσε μύδρους κατά του Καραμανλή (τον παρομοίασε με Ρωμαίο αυτοκράτορα) και του Ρουσόπουλου (τον χαρακτήρισε golden boy). Οι μπίζνες του Βατοπεδίου προκάλεσαν και νέα αλληλλοκαρφώματα Τσιτουρίδη – Ρουσόπουλου και Τσιτουρίδη κατά Κοντού και Μπασιάκου με τον Καλαντζή να τους καλεί να μιλήσουν επιτέλους με διευθύνσεις και ονόματα. Νέους κεραυνούς έριξε από τη Θεσσαλονίκη ο καραμανλικός νομάρχης Ψωμιάδης. Μέχρι και νέο υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε, βάζοντας μέσα τον Σαμαρά και αλλάζοντας υπουργεία στους Αλογοσκούφη και Ρουσόπουλο!

Θα είναι αστείο να ζητάμε καλλιγραφία από της μυλωνούς τον κώλο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s