ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Η ΕΥΗ ΤΣΕΚΟΥ

Η Εύη Τσ�κου... ελεύθερη!

Η Εύη Τσέκου... ελεύθερη!

«Αισθάνομαι δικαιωμένη» δήλωσε η 35χρονη κατηγορούμενη

Αποφυλακίστηκε, μετά από επτάμηνη κράτηση στις φυλακές του Κορυδαλλού, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, η 35χρονη κατηγορούμενη στην υπόθεση εκβίασης σε βάρος του πρώην γενικού γραμματέα του ΥΠΠΟ Χρήστου Ζαχόπουλου.

«Αισθάνομαι δικαιωμένη έστω και τώρα. Αναπνέω και πάλι αέρα ελευθερίας», δήλωσε η Τσέκου, αναγνωρίζοντας ότι έκανε λάθη για τα οποία ωστόσο δεν πρέπει να τιμωρηθεί μεροληπτικά και ανάλγητα. Η 35χρονη πρώην συνεργάτιδα του Χ. Ζαχόπουλου («παραλίγο να γίνω «η 36χρονη», εάν έμενα λίγο ακόμη στη φυλακή», είπε) εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και αισιόδοξη, σημειώνοντας: «δεν φοβάμαι, μεγάλο μέρος των κατηγοριών έχει καταρριφθεί»…

Με το βούλευμά του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επιβάλλει στην 35χρονη, σε αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης, τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το βούλευμα, η 35χρονη διαθέτει μόνιμη κατοικία και γνωστή διαμονή, δεν έχει προβεί σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνει τη φυγή της, δεν υπήρξε στο παρελθόν φυγόποινη ή φυγόδικη, δεν είναι πιθανό να διαπράξει άλλα αδικήματα αν αφεθεί ελεύθερη και επιπλέον έχει επιδείξει πολύ καλή διαγωγή στη φυλακή, χωρίς να έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά.

Ο προτείνων στο Συμβούλιο,εισαγγελέας Γ. Βούλγαρης είχε ζητήσει να απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει η 35χρονη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s