ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ SIEMENS

Φωτογραφία

Η δικαστική έρευνα για την υπόθεση της Siemens αιφνιδίασε και πάλι χθες την κυβέρνηση με την αποκάλυψη παραστατικών βάσει των οποίων ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προμηθεύτηκε επί πιστώσει όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του νέου πολιτικού του γραφείου. Ο γιος του αποστάτη με δηλώσεις του διευκρίνισε ότι έχει εξοφλήσει από τις 2 Ιουνίου τα υλικά που προμηθεύτηκε…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Ο εξοπλισμός του γραφείου του και ένας μέρος της οικοσκευής ήταν συνολικού κόστους περίπου 150.000 ευρώ!!! Αν θέλουμε τον πιστεύουμε. Διότι οι 150.000 δεν είναι στραγάλια, αλλά ΕΥΡΩ! Προφανώς ο Κυριάκος μας περνάει για κουτορνίθια, αφού πετάει τέτοιες παπαρολογίες… Ωστόσο, η κυβέρνηση κι αυτή μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Διαβάζω στο «Βήμα»:

  • Συνεργάτες του Πρωθυπουργού τόνιζαν χθες ότι οι εξηγήσεις που έδωσε ο βουλευτής θεωρούνται επαρκείς, προσθέτοντας μάλιστα με νόημα ότι «μαύρο πολιτικό χρήμα με τιμολόγια δεν γίνεται». Αντιθέτως, βουλευτές της καραμανλικής πτέρυγας επεσήμαιναν ότι οι επιλογές του κ. Μητσοτάκη και της οικογένειάς του να προμηθευθούν εξοπλισμό γραφείων από τη Siemens εκθέτουν το κυβερνών κόμμα, καθώς το εμφανίζουν να έχει ειδικές σχέσεις και να απολαμβάνει ειδικά προνόμια, από μια επιχείρηση που φέρεται να είχε υπόγειες συναλλαγές με πολιτικούς.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s