ΑΛΑΒΑΝΟΣ: Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

Καταπληκτικό αυτό που είπε ο Αλέκος Αλαβάνος. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του σχετικά με το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο, αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΤΕ, επιτιθέμενος τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ειδικότερα, ο Αλέκος Αλαβάνος σημείωσε:

«Η ΝΔ είναι μια κυβέρνηση που στηρίζει, αγκαλιάζει και δίνει θαλπωρή σε δυνάμεις μιας νέας κλεπτοκρατίας, οι οποίες γίνονται επικίνδυνες για τη χώρα μας. Και αυτό το βλέπουμε σήμερα και στην μεγάλη υπόθεση που έχει σχέση με την προσπάθεια πώλησης του ΟΤΕ, στην οποία έχουν μεσολαβήσει επιχειρήσεις και δυνάμεις, οι οποίες έχουνε ένα πολύ ανησυχητικό μητρώο».

Ακόμα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δέχτηκε την πώληση του Οργανισμού στην Deutsche Telekom, μέσω της εταιρίας MIG, τη στιγμή που, με βάση το εισαγγελικό πόρισμα του εισαγγελέα κ. Πεπόνη τον Ιουλίου του 2007, ζητείται η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος του Α. Βγενόπουλου για δύο αδικήματα: Της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, για τη πώληση τριών δομημένων ομολόγων στο ταμείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s