ΕΝΑΣ… ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ…

Χαρακτήρισε «παπαρολογίες και υπερβολές» την κριτική που δέχεται το ΥΠΕΧΩΔΕ

Ως τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των τελευταίων δεκαετιών χαρακτήρισε ο Γ. Σουφλιάς την υιοθέτηση Εθνικού Χωροταξικού Σχεδίου, ενώ προανήγγειλε την κατάθεση πολεοδομικού νομοσχεδίου μέσα στο καλοκαίρι. Μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ αναφέρθηκε εκτενώς στο υπό σύνταξη νομοσχέδιο, καθώς θα αλλάξει ο τρόπος έκδοσης των οικοδομικών αδειών και θα γίνουν αυστηρότεροι οι όροι δόμησης για τα εκτός σχεδίου οικόπεδα. Χαρακτήρισε μάλιστα … «παπαρολογίες και υπερβολές» την κριτική της αντιπολίτευσης ότι δεν προηγήθηκε ουσιαστικός διάλογος με τους φορείς για τη σύνταξη του Εθνικού Χωροταξικού Σχεδίου

Ό,τι και να πει κανείς, όπως και να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του Σουφλιά, είναι γεγονός ότι ο άνθρωπος και πολιτικός έχει υπερτιμηθεί. Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν άνθρωπο και πολιτικό, ο οποίος λέει «παπαρολογίες και υπερβολές»! Κι επειδή λέει πολλές, ας του κολλήσουμε το χαρακτηρισμό «αρχιπαπάρας»! Μήπως δεν συνάδει με το ήθος μας ο χαρακτηρισμός; Δηλαδή, θα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Σουφλιά, που κάποτε προαλειφόταν και για πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έπρεπε να υπάρξουν ορισμένα περιστατικά για να γίνει κατανοητό επιτέλους ότι ο Σουφλιάς είναι ένας… καταξιωμένος πολιτικός της Δεξιάς που δεν αλλάζει. Κι αυτό το σημειώνω διότι κάποτε όταν βρισκόταν διαγραμμένος από το το κόμμα του, κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονταν την προσέγγισή του και μάλιστα είχαν γραφτεί πάμπολλα στις εφημερίδες.

Λοιπόν, ας μιλάει όπως θέλει, αλλά ας δώσει κάποιες εξηγήσεις στον ελληνικό με το αυθαίρετό του. Ακόμη η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει κι ο άνθρωπος εξακολουθεί να είναι υπουργός, να γελάει ανενδοίαστα, να λέει «παπαρολογίες» σα να μη συμβαίνει τίποτα! Αυτός ιδιαίτερα (και ο Μαγγίνας που τον είδα απόψε στην τηλεόραση να κάνει μάθημα στον Λοβέρδο!) είναι τα τρανταχτά παραδείγματα της αυθαιρεσίας και του ήθους της Νέας Δημοκρατίας. Η Δεξιά ουδέποτε παραδέχτηκε τα λάθη της. Ακούσατε ποτέ τον Γερο-Καραμανλή, τον «εθνάρχη» τους να ζητάει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για το κράτος της βίας και της νοθείας, για το παρακράτος κ.λπ.; Ποτέ! Λοιπόν, η Δεξιά θα είναι πάντα Δεξιά! Θα είναι η αρρώστια μας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s