ΚΥΡΙΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΠΟΥΛΑΤΕ! ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ;

«Πουλάτε κάτι που δεν είναι δικό σας», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος κάλεσε το λαό να κινητοποιηθεί «για να πέσει η κυβέρνηση το γρηγορότερο», αλλά και τους βουλευτές της ΝΔ «να αφήσουν τη συνείδησή τους και το εθνικό συμφέρον να υπερισχύσει». «Εάν η κυβέρνηση πιστεύει ότι η χώρα είναι ανίκανη, ψωροκώσταινα και κακομοίρα και δεν μπορεί να έχει τη διαχείριση του ΟΤΕ, τότε γιατί δίνετε τον οργανισμό και δεν βάζετε ένα Γερμανό υπουργό», ρώτησε ο κ. Αλαβάνος, λέγοντας ότι και για τα λιμάνια θα έπρεπε να βρεθεί ένας υπουργός από το Ντουμπάι.

Σημείωσε επίσης ότι για μέλη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης «θα υπάρξει εργασιακό πρόβλημα, διότι δεν στέκεται ούτε σε συνοικιακό σούπερ μάρκετ, ως διαχειριστής», καθώς, με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, σε ένα πλαίσιο σκληρού ανταγωνισμού, μια επιχείρηση κρίνεται από την ικανότητά της να αντέξει και να επεκταθεί.

«Κι εσείς, τι κάνετε κ. Αλογοσκούφη; Πουλάτε. Δικά σας είναι; Από τον πατέρα σας τα πήρατε; Από το θείο σας; Real Estate παίζετε; Σε επιχειρήσεις είστε; Ο μεγάλος ασθενής δεν είναι μόνο το κράτος αλλά και η κυβέρνηση της ΝΔ, που είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει τις σημερινές προκλήσεις. Εξέφρασε, δε, την απορία: Δεν θα υπάρξει ένας, δύο, τρεις βουλευτές της ΝΔ, να συναισθανθούν την ευθύνη τους, έξω από το πρόγραμμά τους, να εκποιείται δημόσια περιουσία;»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s