ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Θέλετε ακόμα τον Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία; Οι αριθμοί και μόνο τα λένε όλα: μέχρι το τέλος Μαΐου θα ανατιμηθούν, μέχρι και κατά 36%, 500 προϊόντα! Και όλα, ή έστω τα περισσότερα απ αυτά, είναι βασικά ή είδη πρώτης ανάγκης για τον μέσο Έλληνα καταναλωτή, έτσι ώστε να είναι προβληματικό το αν και κατά πόσο μπορεί να τα στερηθεί ή να τα στερήσει από την οικογένειά του. Τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή έκανε τα πάντα για να ενθαρρύνει την κερδοσκοπία και τίποτα για να την περιορίσει. Δυστυχώς τα χειρότερα με το πετρέλαιο φαίνεται ότι δεν τα έχουμε δει ακόμη. Και πολύ φοβόμαστε ότι δεν τα έχουμε δει και με την κερδοσκοπία.

Ο Καραμανλής πλέει σε πελάγη ευτυχίας επειδή ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία και χαιρετήθηκε με τον Πούτιν. Ας κλασαυχενίζεται ότι «έξω πάει καλά», αλλά «μέσα» είναι το ζητούμενο. Η ακρίβεια χτυπάει την ελληνική οικογένεια και πλέον πληθαίνουν εκείνοι που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα. Τα σκάνδαλα νομίζουν ότι μπορεί να ξεχαστούν. Οι παρανομίες των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας δεν ξεχνιούνται. Ο Σουφλιάς είναι ένοχος, ο Μαγγίνας είναι ένοχος, ο Μανώλης λέει μπούρδες κάνοντας τον «επαναστάτη» του γλυκού νερού και δεν ντρέπεται να βγαίνει στα κανάλια και να γελάει ή να πηγαίνει στις πορείες κάνοντας ακόμα τον εργατοπατέρα!

Η γελοιότητα της Δεξιάς δεν είναι δυνατό να κυβερνάει αυτό τον τόπο. Ένας πρωθυπουργός που δεν ξέρει τι του γίνεται με την κατάσταση στο εσωτερικό, που δεν βλέπει τον ιδρώτα του Έλληνα εργαζόμενου, που δεν έχει καταλάβει ότι υπάρχει κόσμος πεινάει, που κάνει πως δεν ακούει ότι τα σκάνδαλα έχουν σαπίσει τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, που ξεπουλάει την περιουσία του ελληνικού λαού (ΟΤΕ) στα μεγάλα συμφέροντα, ενώ από την άλλη οι Βρυξέλλες αμφισβητούν και την αξιοπιστία σειράς στοιχείων για τα ελλείμματα του δημόσιου τομέα, απειλώντας έμμεσα να μας υπαγάγουν και πάλι σε καθεστώς επιτήρησης. Αλλεπάλληλα είναι τα πλήγματα που δέχεται πια ο μέσος πολίτης απ όλους και με κάθε τρόπο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποδεικνύει να του επιβληθούν νέα βάρη, η κυβέρνηση έχει ήδη δρομολογήσει τα πρώτα χαράτσια της και, την ίδια ώρα, η κερδοσκοπία και η αισχροκέρδεια τον εξωθούν στην απόγνωση, αφού του στερούν τη δυνατότητα να εξασφαλίσει ακόμη και τα στοιχειώδη για την οικογένειά του και τον ίδιο… Θέλετε ακόμα τον Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s