ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ: «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΤΟ»!

«Η δική σας γενιά θα αντιμετωπίσει τα πιο πρωτόγνωρα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, απευθυνόμενος στους φοιτητές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κι ανέφερε ως τέτοια τις κλιματικές αλλαγές, την μετανάστευση, τις νέες τεχνολογίες, την βιοτεχνολογία, την ανεργία και την γενικευμένη ανασφάλεια.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι απέναντι σε αυτά τα προβλήματα η συντηρητική απάντηση είναι ο φόβος και η εσωστρέφεια, ενώ, σε αντίθεση, η προοδευτική απάντηση είναι η αξιοποίηση όλων αυτών των ευκαιριών υπέρ του ανθρώπου.

«Η νεοφιλελεύθερη ηγεμονία έχει χτυπηθεί από τις μεγάλες οικονομικές κρίσεις και σήμερα (υπάρχουν) κράτη (που) σπεύδουν να σώσουν τις μεγάλες εταιρείες», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «εμείς θέλουμε το κράτος να προστατεύει τους μικροδανειολήπτες», καθώς και τους αγρότες και τα μεσαία και φτωχά στρώματα.

«Να είστε έτοιμοι για όλα, το μέλλον δεν είναι προβλεπτό και όποιος πολιτικός σας πεί ότι ξέρει το αύριο, σας λέει ψέμματα», υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s