Οι απεργοσπάστες του MEGA και του ΑΝΤΕΝΑ

Όσα ακολουθούν είναι απόσπασμα από ένα άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου στον Ριζοσπάστη και το προσυπογράφω. Διότι όλοι αυτοί οι «δημοσιογράφοι» που τελικά εκτελούν διατεταγμένη εργασία, τι έκαναν όταν αυτά τα δυο κανάλια στη μεγάλη απεργία και των δημοσιογράφων, χρησιμοποίησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό για να μεταδώσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες; Έφεραν δηλαδή, δημοσιογράφους από την Κύπρο!
  • Οι κύριοι του MEGA και του ΑΝΤΕΝΑ διέπραξαν αθλιότητα. Με όχημα το ποδόσφαιρο (έρμο ποδόσφαιρο) έστησαν προχτές έναν πρωτοφανή απεργοσπαστικό μηχανισμό κατά του αγώνα των δημοσιογράφων.

Τα αφεντικά του MEGA και του ΑΝΤΕΝΑ, οι κ.κ. Λαμπράκης, Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Κυριακού και οι λοιποί, με αφορμή τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (από την εποχή της χούντας το ποδόσφαιρο αξιοποιείται ως πρόσφορο «έδαφος» για τη διάπραξη ασχημιών) προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα από την τακτική της τάξης τους.

Ως γνωστόν η τάξη των καναλαρχών συνηθίζει να συναγελάζεται με «οφ σορ» εταιρείες. Τούτη τη φορά, τα εκλεκτά μέλη του εκδοτικού κατεστημένου στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, στράφηκαν κατά χιλιάδων απεργών δημοσιογράφων, επιστρατεύοντας «οφ σορ… απεργοσπάστες» (!), οι οποίοι και μετέδωσαν τα δυο ποδοσφαιρικά ματς από την… Κύπρο (ίσως να χρησιμοποιήθηκαν και κάποια λαγούμια εδώ στην Αθήνα), και ενώ η ΕΣΗΕΑ και η ΕΤΙΤΑ είχαν κηρύξει απεργία για το Ασφαλιστικό.

Σε ό,τι αφορά τους δυο τύπους που τους ανατέθηκε να κάνουν τη «δουλειά», το πολύ που αξίζουν είναι η περιφρόνηση και η αηδία που ταιριάζει στους απεργοσπάστες.

Ομως, για τους κ.κ. Λαμπράκη, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Κυριακού και λοιπούς, στα διευθυντικά τους στελέχη, σε όλους όσοι συνήργησαν στο σπάσιμο της απεργίας από θέση «μπιστικού» των αφεντικών τους, η καταδίκη είναι το λιγότερο. Η εκ των ων ουκ άνευ υποχρέωση της ΕΣΗΕΑ και της πλειοψηφίας στο ΔΣ είναι κήρυξη άμεσης κινητοποίησης των δημοσιογράφων ενάντια στα δυο ΜΜΕ. [συνέχεια στον Ριζοσπάστη]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s